Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν. - Αγ. Ιωάννης Χρυσόστομος

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Περί μπλόγκ και ομάδας που υβρίζει τον Θεό και την Παναγία μας!

Νικόλαος Γεωργαντώνης
θεολόγος - ιεροψάλτης



Προσοχή!!! Αυτή η σελίδα μόνο Ορθόδοξη δεν είναι. Ντροπή που χρησιμοποιούν τον Άγιο Λουκά για να περάσουν τις κακοδοξίες τους. Αυτά που πρεσβεύουν και μεταδίδουν είναι αιρετικές κακοδοξίες. Δεν γνωρίζω ποιός ακριβώς είναι αυτός που μιλά σε αυτή τη σελίδα αλλά αυτά που γράφουν είναι παντελώς πλανεμένες απόψεις. 

Μερικά παραδείγματα από αυτά που λέει, για να καταλάβετε, είναι:


  1. Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (http://adikiestheoupanagiaskaiagiwn.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html)
  2. Άλλο: "Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ" (http://adikiestheoupanagiaskaiagiwn.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8281.html)
  3. Και άλλο το οποίο, δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας άνθρωπος μπορεί να γράψει και να πιστεύει κατι τέτοιο, "ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ" (http://adikiestheoupanagiaskaiagiwn.blogspot.gr/2014/03/blog-post_14.html)


Τα παραπάνω παραδείγματα πιστεύω δίνουν την εικόνα ότι αυτός που έχει αυτό το μπλόγκ και την σελίδα με το όνομα του Αγ. Λουκά του Ιατρού (ομάδα στο Facebook) δεν ακολουθεί την γραμμή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας και δεν πρέπει να τα διαβάσουμε αυτά ή να κάνουμε "like" σε αυτή την ομάδα. Έχει πολλά ακόμη που δεν χωράει εδώ να μιλήσουμε.

Για το καλό όλων των αδελφών, συνιστώ να αποφύγουμε αυτό το μπλόγκ και ομάδα στο Facebook. 

+++++++++++++

Μπλόγκ: http://adikiestheoupanagiaskaiagiwn.blogspot.gr/

Ομάδα στο Facebook: https://www.facebook.com/AgiosLoukasOIatrosArchiepiskoposKrimaias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου